Advisering en coaching voor het basisonderwijs

Behalve het begeleiden van kinderen, geef ik workshops, presentaties en lezingen voor onderwijspersoneel in het basisonderwijs. Daarnaast adviseer ik uw onderwijsteam graag bij het uitvoeren van het beleid in de praktijk.

Op veel scholen is de theorie heel goed voor elkaar en weet men goed wat men wil, maar blijkt het in de praktijk lastig om dit handen en voeten te geven.

Samen kijken we naar het beleid, de visie en missie. Er is vaak met weinig aanpassing al veel te doen. De mogelijkheden zijn enorm. Variërend van een plusklas tot individuele begeleiding van leerlingen, maar ook verdieping en/of verbreding in de klas. Waar nodig kan ik sturen en begeleiden, zodat de leerlingen binnen hun eigen school geholpen kunnen worden bij het aanpassen van de gebruikelijke leermethoden.

Wanneer u een workshop, presentatie of lezing wilt, dan zal vooraf contact met u worden opgenomen om te zien of er specifieke vragen zijn waarop u antwoord wilt. Aan de hand daarvan zal de workshop, presentatie of lezing ingericht worden. Ook hier zal maatwerk worden verricht.

De workshops van Jij bent InZicht zijn informatief, leerzaam, interactief en verrassend. Er wordt van uw team een actieve deelname in het proces verwacht, waarbij samengewerkt zal moeten worden en dus ook de teamgeest wordt versterkt.

De prikkelende opdrachten zorgen er tevens voor dat de tijd vliegt en u vol enthousiasme aan het werk wilt met de verworven kennis en inzichten.

Deze workshops zijn uitermate geschikt om tijdens een studiedag met uw team te volgen. U bepaalt zelf de duur van de workshop en het thema.

Bel of mail vrijblijvend voor meer informatie en/of het aanvragen van een workshop, presentatie en/of lezing.